Omakuva

laihonen.eu

Sukuseuroja

Sivusto on siirretty uudelle palvelimelle. Tämä sivu kääntyy 10 sekunnin kuluttua osoitteeseen www.laihonen.eu. Etsi vastaava sivu kääntymisen jälkeen valikkoja käyttäen. Päivitä mahdolliset tähän sivuun osoittavat kirjanmerkkisi ja linkit kääntymisen jälkeen.

Sukuseuroja

Sukuseurat on lajiteltu aakkosittain omiksi luetteloiksi. Voit selata luetteloita aakkostettuna joko seuran nimen mukaan (alla) tai suvun nimenmukaan .

Seuran nimen mukaan aakkostettuna

Valitse ja klikkaa sukuseuran nimen alkukirjainta alla olevasta aakkosrivistä. Suluissa nimen jäljessä on yhdistyksen rekisterinumero (Lähde: Patentti- ja rekisterihallitus, Yhdistysnetti).

Alkuun A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


H

<- Edellinen | Seuraava ->

Uusimmat päivitykset 16.6.2013


Uusia päivityksiä

16.6.2013: Sukuseuraluettelo on kokonaan tarkistettu ja korjattu ja muutamia muitakin pienehköjä päivityksiä eri sivuille on tehty.

16.6.2013: Kuva-albumin vanhoja sivuja on täydennetty ja korjattu mm. Albrechtsburgin linna, Meissenin kaupunki ja tuomikirkko sekä Beilsteinin albumisivut

23.11.2012: Sukuseuraluetteloa on tarkistettu ja korjattu: Seinäjoen Uppa-suku (ei rek.); Ikävalko-suvun sukuseura r.y. (64.527); Ojanperä-Finska sukuseura (ei rek.)

23.11.2013:
Uusia sivuja: Beilstein ja Luostarikirkko St.Joseph

01.11.2012: Sukuseuraluetteloa on tarkistettu ja korjattu: Okkonen-Ockenström Sukuseura r.y.; Pirin sukuseura ry; Kilposten sukuseura ry; Sukuseura Kanko ry; Ojansivun sukuyhdistys ry; Jäneslampi-Palovaara sukuseura ry; Levyjen sukuseura. Lisäksi on lisätty joukko uusia yhdistyksiä.

09.09.2011: Valokuva-albumia on täydennetty uusilla kuvilla aiheena Husebyn ruukki Ruotsissa .

Aikaisemmat päivykset tästä

Kokoelma hyödyllisiä, tarpeettomia, mielenkiintoisia tai muuten vain hankittuja linkkejä eri aihepiirrettäin koottuna. Uusimpina 'Yksityishenkilöiden sukusivut', 'Kunnat ja kaupungit' sekä 'Hupia ja huumoria'-osasto - Lue lisää...

Autismi on neurobiologinen keskushermoston kehityshäiriö, joka vaikuttaa yksilön käyttäytymiseen ja kehitykseen. - Lue lisää...

Olen harrastanut sukuni tutkimista jo yli 20 vuotta. - Lue lisää...