Kirjaa ei suositella tiukkapipojen luettavaksi.

Monikansallisessa Suomessa pieni suomalaisperäisten kansallismielisten joukko taistelee vierasperäisiä, valkoisia homoja , ulkomaalaisfasisteja ja keskushallintoa vastaan. Mukana on kauniita, rohkeita,hyviä, pahoja ja rumia. Väkivaltaa , seksiä, ristiriitoja, juonitteluja ja petoksia. Rappion ja saastan keskellä uneksitaan vapauden, kunnian ja hyvinvoinnin kadonneesta ajasta. Suomalaisuuden aika näyttää kadonneen ikuisiksi ajoiksi.
Mukana myös kirjoittaja Olavi Koskela ja TV:stä tuttuja.

VUONNA 2030 EU:ssa on voimakkaita kansallisia liikkeitä. Yhteisö onkin luvannut tehdä kaikkensa demokratian puolustamiseksi, ihmisoikeuksien turvaamiseksi ja rasismin poistamiseksi.
Periaatteen mukaisesti EU:n maissa on kielletty satoja järjestöjä ja puolueita, poliittisia vankeja on kymmeniätuhansia ja järjestäytyminen rodun ja kansallisuuden mukaan kielletty.
Rotu- ja kansallisuusristiriidat yhdessä 20-30% työttömyyden ja köyhyyden kanssa uhkaavat vakavasti monia hallituksia.

U.S.A:ssa ovat eri rotujen ja etnisten ryhmien väliset ristiriidat entisestään syventyneet. Aseellisissa välikohtauksissa kuolleiden määrä alkaa jo muistuttaa sisällissotaa. Vankiloissa viruu jo 3 miljoonaa ihmistä, joukossa poliittisia ja viattomia. 20% työttömyys ja lisääntyvä köyhyys ovat jo vähentäneet lupaavasti keskiluokan määrää. 1900-lukua muistellaan kaihoisasti.
Hallitukset ovat laillistaneet melkein kaikkien huumausaineiden käytön. Huumausaineet ja vapaat suhteet ovakin suosiossa slummeissa ja niissä on paljon asukkaita.

Maapallon väkiluku lähentelee kahdeksaa miljardia. Ekokatastrofit ja sodat ovat aiheuttaneet maaperän tuhoutumisen ja valtavat pakolaistulvat. Afrikan suurimpia nisäkkäitä ei enää tavata luonnossa ja monet eläinlajit, joita ei voi pitää vankeudessa, ovat kuolleet sukupuuttoon. Raaka-aineiden hinnat ovat nousseet rajusti. Se on aiheuttanut laman, jonka loppua ei ole näköpiirissä.
Yhdysvalloissa eurooppalaisperäisten määrä on laskenut alle puoleen. Ns. latino tyyppi on tullut vallitsevaksi Euroopassa mustien ja aasialaisten kanssa. Ruotsissa ja Tanskassa puolet syntyvistä lapsista edustaa tätä tyyppiä, Suomessa joka kolmas.
Suomessa ulkomaalaisten määrä on 10%. Heistä suurin osa on Venäjältä paenneita toisianajattelijoita ja rotu-tai kansallisuusvihan kohteeksi joutuneita.

Venäjällä on vuodesta 2020 alkaen ollut kansallinen hallitus. Japani, Kiina, yhdistynyt Korea ja muut Aasian maat noudattavat omaa linjaansa , torjuvat kaikki pyrkimykset puuttua maansa sisäisiin asioihin ja kieltäytyvät Venäjän tavoin ottamasta pakolaisia ja siirtolaisia.
Venäjällä on vahvan johtajan periaate ja sitä sovelletaan kaikkialla. Monissa muissa maissa on taipumusta samanlaiseen kehitykseen; kansallisten etujen ajamiseen, rodullisen ja kultturillisen homogeenisuuden vaatimiseen.
Monet humanistista pakolais- ja siirtolaispolitiikkaa ajaneet valtiot natisevat liitoksissaan. Taloudellinen painopiste on siirtynyt Aasiaan, joka tarjoaa sijoittajille turvalliset ja vakaat olot.
Kumpi puoli voittaa, kansalliset vai monikansalliset voimat? Alkaako taas natsien pelätty aika vai tuhoavatko monikansalliset fasistit alkuperäiset kansat, kulttuurit ja rodut ?
Suomen ja Euroopan kohtalonhetket ovat siis käsillä. Katovatko viimeisetkin vaaleaveriset, vai pystytäänkö vielä jotain säilyttämään suomalaisuuden, kunnian, vapauden ja hyvinvoinnin ajoista ?

VANHAINKOTI-SUOMI -Pitkän sodan kestävät vain harvat, pitkää rauhaa ei kukaan.
Tämä vanha viisaus pitää paikkansa Suomen, Venäjän ja Euroopan tilannetta tarkkaillessa.
Elintason, feminismin ja humanismin pyhä kolminaisuus on tuhoamassa täydellisesti alkuperäiset eurooppalaiset. Feminismi on jo vuosikymmeniä pitänyt syntyvyyttä kestämättömällä tasolla. Humanistisin perustein on otettu pakolaisia ja matkamuistoja. Perussyy kahteen ensimmäiseen on elintaso, jonka rappeuttava vaikutus on historiallinen tosiasia.
Venäjä pyrkii irrottautumaan tästä kehityksestä. Humanismia ja elintasoa ei ole maassa ollut, mutta feminismi on ukkouttanut senkin.
Ruotsin kansankoti on muuttunut vanhainkodiksi ja hullujenhuoneeksi. Suomea asuttava vanheneva alkuperäisväestö näyttää olevan vain kiinnostunut siitä, että heidän eläkkeilleen löytyy maksaja. Löytyykö harvenevista nuorison riveistä riittävästi sellaisia yksilöitä, jotka pystyvät vastustamaan vallalla olevaa kulttuuria? Rappion alkusyy, elintaso, alenee jatkuvasti. Levottomuudet ja muutosta haluavien määrät lisääntyvät. Pystyykö kansakunta vielä kääntymään tuhon tieltä?

SUOMEN KANSAN VAPAUTUSARMEIJA SKVA SKVA on eräs niistä vastarintaliikkeistä, joita on muodostunut viime aikoina. Se ei ole suurin, mutta sen iskut ovat saaneet suurinta huomiota.
Järjestöllä on hyviä suhteita Karjalan hallituksen kanssa ja monet sen jäsenistä ovat saaneet siellä salaista koulutusta. Tarkasti vartioidun Suomen ja Karjalan rajan kautta kulkee liikennettä kahteen suuntaan. Venäjän pakolaisia tulee Suomeen ja suomalaisia toisinajattelijoita pakenee Karjalaan.
Suomen rajasta on tullut taas kahden eri maailmankatsomuksen ja kahden suurvallan, EU:n ja löyhän Venäjän liittovaltion raja.
Karjalasta on tullut suomalaisten vapautusliikkeiden tuki ja turva. Karjala pyrkii saamaan suurempaa itsemäärämisoikeutta Venäjän liittovaltiossa. EU ja Venäjä ovat toistaiseksi vihamiehiä. Kummatkin ajattelevat suurvallan tavoin. Toisessa asuu vain venäläisiä, toisessa eurooppalaisia. Onko välissä tilaa suomalaisille ?

Vapautusarmeija on muodostunut koeteltujen vastarintaliikkeiden periaatteiden mukaisesti soluista. Solut ovat ideologisesti ja toiset myös rodullisesti mahdollisimman mahdollisimman yhtenäisiä ryhmiä. Eri ryhmien jäsenet eivät yleensä tunne toisiaan, joten he eivät pysty ilmiantamaan toisiaan. Varovaisuuteen on tosiaan syytä sillä vankiloissa istuu jo satoja viattomia ja poliittisia. Pelkästään kiellettyyn järjestöön kuulumisesta voi saada usean vuoden vankeusrangaistuksen. Lisäksi lavastetaan syylliseksi, tuomitaan mielivaltaisesti osallisuudesta tai yllytyksestä. Vankiluku on noussut kansainväliselle tasolle. 30 000 vankia lojuu ahtaissa täpötäysissä vankiloissa. Erilaiset rodun ja kansallisuuden mukaan järjestäytyneet ryhmät taistelevat vallasta ja rahasta . Henkirikosten määrä onkin yli 1 000 kpl vuodessa.

Virallisesti poliittisia vankeja ei tietenkään ole olemassa, vaan heidät on tuomittu kuulumisesta kiellettyyn järjestöön, yllytyksestä, kansankiihotuksesta, rasismista, valheellisesta propagandasta, salaliitosta j.n.e.
Ideologisesti vapautusarmeija haluaa luoda vapaan ja itsenäisen Suomen valtion, karkottaa vierasperäiset ja perustaa kansallisiin arvoihin perustuvan hallituksen. Päämäärän toteuttamiseksi järjestö harjoittaa yhteistoimintaa Ruotsin ja Norjan vapautusjärjestöjen kanssa.
Poliittisena siipenä toimii Kansallinen Rintama. Se on 15% kannatuksella vahvin kansallinen liike. Puolue on yritetty kieltää monta kertaa, mutta toistaiseksi se ei ole onnistunut.

RODUN PARHAAT MIEHET solu oli muodostunut pari vuotta sitten. Onnistuneiden iskujen jälkeen ryhmän itseluottamus on kasvanut ja se on ottanut itselleen nimen rodun parhaat miehet. Monet pikkutekijät olivat tehneet iskuja ryhmän nimissä ja kasvattaneet ryhmän mainetta. Todellisuudessa ryhmä tekee huolellisesti suunniteltuja iskujaan vain pari kertaa vuodessa.

Ryhmään kuuluu kaksi 20-30 vuotiasta miestä. Ryhmän kolmas mies sai surmansa poliisien kanssa käydyssä tulitaistelussa Ruotsissa. Voimakaksikko on vannonut kostavansa toverinsa surman. He ovat omistaneet koko elämänsä taistelulle. Tämä taistelu merkitsee väkivaltaa, verta, kyyneleitä, valkoisten homojen eliminointia, hyökkäyksiä vierasperäisiä, poliisia ja armeijaa vastaan. He tietävät vaikean tilanteensa ja ovat omistautuneet täydellisesti taistelulle, joka ratkaisee Suomen kansan ja pohjoisen rodun kohtalon. Sen puolesta he ovat valmiit uhraamaan kaiken, jopa oman henkensä. He ovat vakuuttuneita siitä, että pian alkava taistelu on määräävä historian suunnan.

Vastustajien mielestä he ovat terroristeja, omien parissa vapaustaistelijoita ja sankareita. He ovat vallankumouksen ensimmäiset airueet. Vallankumouksen, jota ei ehkä koskaan tule tai joka hylkää heidät. Heidän tilanteensa on epätoivoinen, mutta he ovat päättäneet muuttaa historian suunnan. Se on heidän pyhä ristiretkensä. He ovat valmiita käyttämään kaikkia keinoja päämäärän saavuttamiseksi. Heitä vihataan ja pidetään hulluina fanaattikkoina. Edes ideologisesti samanmieliset eivät hyväksy heidän toimintatapojaan. Toimintatapoja, jotka tähtäävät päämäärän saavuttamiseen keinoista piittaamatta. Heillä ei ole aikaa odottaa poliittista ratkaisua. Vierasperäisten määrät lisääntyvät jatkuvasti. Poliittista ratkaisua ei tule. He tietävät olevansa pieni vähemmistö maailmassa ja pian myös vähemmistö omassa maassaan.

VALKOISTEN HOMOJEN VALTA KATOAMASSA Epäsuosioon joutuminen oli ollut ankara isku varsinkin aatteen terävintä kärkeä edustavalle Rasistiselle Kansan Puolueelle. Puolue oli jäänyt ilman hallituspaikkaa jo v. 2021. Sen jälkeen alamäki oli kiihtynyt. Rasistien etuoikeudet jäivät voimakkaampien vähemmistöjen jalkoihin. Rasistien pakkoruotsi katosi historian hämärään 2022. Poliittisesti kuumana kesänä 2023 fasistirasisti Jani Ehrlund oli menettänyt molemmat jalkansa autopommi-iskussa. Kunnian tästä iskusta kiirehti ottamaan jokainen ryhmä.

Ellen Bideen pahoin palanut ruumis oli löydetty samana kesänä kesä-asuntonsa savuavista raunioista . Kädet oli sidottu selän taakse ja harjanvarsi emättimen läpi kurkkuun asti työnnettynä. Adotiopojan ruumis makasi lattialla ja adoptiotytär takapuoli pystyssä ja suuri käpy sisällään. Näin päättyi Ellenin perverssi suomalaisvastainen elämä. Yhtään lasta ei tämä vaalea feministirasisti synnyttänyt, mutta tuotti maahan runsaasti pakolaisia ja siirtolaisia. Sen lisäksi hän vielä adoptoi 7 lasta ulkomailta.

ARJALAISUUS JA ISLAM Arjalaisuuden kannattajat katsoivat sukujuuriensa johtavan Kaukaasiaan, valkoisen rodun syntysijoille. Siellä olleet vaalearotuiset kansat vaelsivat Eurooppaan ja valloittivat Intian. Intiassa he perustivat korkean kulttuurin ja nimittivät itseään arjalaisiksi: ylhäisiksi ja valtiaiksi. Vaalean rotunsa säilyttämiseksi he perustivat kastijärjestelmän. Intiassa ei enää sinisilmäisiä arjalaisia ollut, mutta Eurooppaan matkanneet olivat säilyneet. Arjalaisuuteen liitettiin vaalean rodun säilyttäminen, rationaalinen toiminta ja hakaristi, joka oli muinaisten arjalaisten temppeleissään käyttämä merkki.

Jäsenrekisterin puute teki arjalaisten lukumäärän arvioinnin erinomaisen vaikeaksi. Arjalaisten kirkkoon kuului tuhatkunta jäsentä ja Arjalaisten talo-nimellä kulkevia rakennuksia oli kymmeniä.
Arjalaista yhteisöä pidettiin väkivaltaisena ja militaristisena salaseurana. Monet näkivät siinä Islamin länsimaisen vastineen. Kumpikin vastusti feminismiä, länsimaista rappiota ja oli luonteeltaan säilyttävä. Islaminuskoisten tapaan arjalaiset olivat kansallismielisiä ja vihasivat vääräuskoisia. Kumpaakin yhdisti juutalaisvastaisuus.

Äärimuslimit olivat vallassa lähes kaikissa islamilaisissa maissa. Öljyn hinnannousu oli kasvattanut arabien kassaa. Öljy on uusiutumaton luonnonvara ja sen tuotantomäärät olivat laskussa. Arabeista ja Islamista oli tullut vaikutusvaltaisia. Köyhtyvässä Länsi-Euroopassa islamilaiset vähemmistöt olivat yhä vaikutusvaltaisempia. Uusia moskeijoita syntyi kuin sieniä sateella.
Hyvän itsetunnon omaavat muslimit tulivat yhä röyhkeämmäksi. Algerian väestömäärä oli noussut jo Ranskan tasolle. Algerialaiset olivat muodostaneet jo valtion valtiossa Ranskassa. Islamin arvostelijat tai sen häpäisijät saivat kuolemantuomioita.

Suomessa moskeijoita oli jokaisessa kaupungissa. Islam löysi kannattajia myös suomalaisten piiristä. Ilmeisesti suvaitsevaisuuden, humanismin ja synnintuskan ahdistamat ihmiset kokivat Islamin suurena vapauttajana.
Islam olikin nopeimmin kasvava uskonto. Muhamettilaisten maiden väestömäärät olivat kaksinkertaistuneet kolmessakymmenessä vuodessa.
Se takasi jatkuvan muuttopaineen.

SUOMEN SUURIN PAKOLAISKESKUS Pakolaiskeskus oli sijoitettu vanhaan kerrostalolähiöön Helsingin ulkopuolelle. Vuosittain keskuksen kautta kulki noin puolet vuotuisesta 20 000 turvapaikanhakijan joukosta. Vain harvat saivat turvapaikan, mutta käytännössä kaikki jäivät oleskelemaan Suomeen. Siirtolaisuus ja avioliitot mukaanluettuna maahan tuli lisäksi yli 20 000 ulkomaalaista.
Pakolaiskeskus tarjosi suoraan tai välillisesti työpaikan tuhansille ihmisille; tulkeille, sosiaalityöntekijöille, avustajille, kielenopettajille, juristeille, virkamiehille, poliisille j.n.e.

Entisiä pakolaisia ja nykyisiä pakolaiskeskuksen työntekijöitä oli monia. Eräs heistä oli Ahmed Feisal, joka toimi arabian tulkkina, pakolaisavustajana ja joskus myös pappina. Feisal oli nimittäin kristitty. Hän oli joutunut lähtemään Egyptistä maan muuttuessa Islamilaiseksi Tasavallaksi. Se tiesi maastalähtöä miljoonille kopteille, jotka olivat kristittyjä.
Feisalin työhuone sijaitsi seitsemänkerroksisen talon alakerrassa. Hän jakoi sen kahden muun entisen ulkomaalaisen kanssa. Toinen oli Venäjän kansallisuusvainoja paennut azeri ja toinen kurdi. Azeri Ursun Ahmatov oli intohimoinen muslimi, jolla oli aina rukousmatto mukanaan ja hän suoritti tunnollisesti joka päivä viisi rukousta Mekkaan päin.

Perjantaisin hän kävi muslimien moskeijassa muslimien tärkeimmässä rukoushetkessä.
Kurdin mielessä taas oli ikuinen haave omasta valtiosta Kurdistanista.
Feisal selasi tietokonettaan. Lasipinnalle ilmestyi päiväys 26.02.2030, kellonaika 9.09 ja muut viestit. Azeri taas oli suorittamassa lattialla päivän toista rukousta. Hänen yksitoikkoisen muminansa katkaisi lähestyvän kuorma-auton ääni. Se ajoi toimiston ohi ja sitten ääni katosi. Feisalin verkkokalvolle piirtyi kuva harmaasta muuttoautosta ja yksinäisestä kuljettajasta. Heti kuorma-auton perässä tuli vaalea henkilöauto, jonka merkkiä Feisal ei tunnistanut.

Feisalin toimiston yläpuolella asui ryhmä afrikkalaismiehiä, jotka olivat paenneet sotaa ja nälänhätää. Kuorma-auton ääni herätti heistä lopullisesti yhden. Aamuerektiossa oleva mies otti pienen kirjan kokoisen elektroniikkajätin mukaansa ja astui vessaan. Vessanpyntyllä istuessaan hän kytki laitteen toimintaan. Lasipinnalle ilmestyi tarkuuspiirtona vaalean alastoman naisen ja mustan miehen kuvat. He olivat juuri tekemässä sitä, mihin näillä seksinnälkäisillä nuorilla miehillä oli kova halu.
Vaalea nainen pyllisti ja musta mies ohjasi kovan kalunsa sisään. Afrikkalaismies halusi päästä kuvaruudulla olevan miehen paikalle.

Pakolaiskeskuksen ulkopuolella oli useita valvontakameroita, jotka kuvasivat taukoamatta ja välittivät kuvan alueen turvallisuusmiehille, jotka näin kylmällä ilmalla tuijottivat sisällä monitoreja. He olivat etelän asukkeja ja rakastivat lämmintä.
Yksi heistä seurasi haukotellen autojen menoa. Autot pysähtyivät kahden seitsemänkerroksisen talon päätyjen väliin. Pysäköimispaikka oli melko erikoinen, mutta täällä oli totuttu kaikenlaisiin erikoisuuksiin.
Kuorma-autosta astui ulos harmaisiin työvaatteisiin pukeutunut mustapartainen ja mustatukkainen mies. Hän astui vaaleaan henkilöautoon ja auto lähti nopeasti liikkeelle. Turvallisuusmies seurasi sen menoa monitoreista, kunnes se katosi.
Aivan huomaamatta ei siis kuorma-auton pysähtyminen kerrostalojen väliin jäänyt. Kamerat ikuistivat sen ja niiden kuvaamia tapahtumia esitettiin myöhemmin televisiossa ja kelailtiin edestakaisin poliisin, europoliisin ja euroarmeijan tiloissa. Hetkeä myöhemmin nimittäin valtava räjähdys vavistutti ja valaisi alueen. Pommi-isku oli pahin Suomessa koskaan tehty ja se tuhosi melkein täydellisesti kaksi kerrostaloa, surmasi 300 ihmistä ja haavoitti kahtatuhatta.

Feisal tovereineen sai surmansa. Sopivaan hetkeen sijoitettu vessakäynti sen sijaan pelasti afrikkalaismiehen.
Erittäin tehokasta räjähdysainetta arveltiin olleen autossa pari tonnia. Se rikkoi kahden kilometrin säteellä ikkunoita, teki valtavan montun kerrostalojen väliin ja kärvensi niiden asukkaat.


KEIDASBAARI (Oasis Bar) sijaitsi ostoskeskuksen alakerrassa. Se oli anniskeluoikeuksin varustettu vierasperäisten suosima ajanviettopaikka. Heti aamupäivälläkin siellä oli tummaa joukkoa keskustelemassa päivän tapahtumista. Muutamalla oli mukanaan ns. "puhtaita" naisia ja tyttöjä. Puhtaus tarkoitti vaaleutta, ei mielen tai ruumiin puhtautta.
Suurin osa vierasperäisistä oli jo suomalaistunut ja hylännyt vanhempiensa arvot. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että alkoholi ja muut nautinnot maistuivat.
Suomalaisperäisiä aboja ei paikassa juuri näkynyt muuta kuin seksiobjekteina. Joskus joku humalainen abomies yritti tehdä tuttavuutta tai haastoi riitaa, kunnes sai pienen läksytyksen.

Keidasbaari oli sisustettu etelämaalaisesti ja palmuja oli runsaasti. Palmut kohosivat korkealle pyöreiden pöytien keskeltä. Täpötäysissä pöydissä keskusteltiin kiivaasti. Elettiin informaatioyhteiskuntaa ja pakolaiskeskuksen tapahtumat olivat jo luettavissa reaaliaika-lehdistä.

Paikalla oli myös aina mustan mafian edustajia. Musta mafia muodostui maallistuneista muslimeista. Sen arvovalta näkyi täälläkin. Ryhmä kokoontui aina samoissa pöydissä turvallisessa ja suojaisassa paikassa. Tiedon pakolaiskeskuksen räjäyttämisestä toi eräs kurdi, joka heitti erään reaaliaika-lehden pöydälle. Lehden etusivulla olivat kärventyneet kerrostalon rauniot ja etusivulla luki:
- Ensimmäisten tietojen mukaan arvellaan 200:n ihmisen kuolleen ja tuhannen loukkaantuneen...
Mafiosot lukivat tekstiä tunteettomasti. Inhimillinen kärsimys ja sen tuottaminen oli heille tuttua. Seurueen aboseksiobjekti sen sijaan ilmaisi kauhuaan ja järkytystään varsinkin naisten ja lasten puolesta. Miehet eivät juuri saaneet sääliä osakseen.

-Kauheaa, viattomien naisten ja lasten kimppuun hyökätään. Miksi he eivät hyökkää armeijaa ja poliisia vastaan tai eduskuntaa ja hallitusta. Heidän syytään kaikki on...
-Kaikki ovat tulleet aivan hulluiksi. Miksi ihmiset eivät voi elää sovussa keskenään. Mustat ryöstävät ja raiskaavat ja suomalaiset räjäyttelevät pommeja. Mikään ei enää toimi. Autot rikotaan ja renkaat viillellään. Minuakin nimitellään huoraksi...

Myös muissa pöydissä keskusteltiin kiivaasti asiasta. Uhka ulkomaalaisia kohtaan oli ilmeinen ja se aiheutti levottomuutta. Monet pelkäsivät menettäneensä sukuaan, heimoaan tai kansaansa iskussa. Puhelimet olivat kiivaassa käytössä ja aboja mulkoiltiin pahalla silmällä...

MUSLIMIVELJESKUNTA Islamilaisia tasavaltoja oli syntynyt kuin sieniä sateella köyhtyneissä islaminuskoisissa maissa. Myös EU:n valtioissa oli paljon muslimiveljeskuntia. Veljeskuntien pahin vihollinen oli Venäjä ja kansalliset liikkeet. Islaminuskoisia sorrettiin Venäjällä rotunsa ja uskontonsa takia. Uuteen kansallisia piirteitä painottavaan Venäjään he eivät sopineet. Tilannetta pahensi jatkuva sotatila Venäjän etelärajalla.

Muslimiveljeskunnat olivat löyhiä liittolaisia. Yhdistävänä siteenä oli viha Venäjää ja Yhdysvaltoja vastaan. Viha oli jo Suomessakin johtanut käytännön toimiin ja järjestön kieltämiseen. Järjestön innokkaimpiin jäseniin kuuluivat Selim ja Abdul. He olivat turkkilaisperäisiä ja saapuneet Suomeen Ruotsista.

Ruotsi, entinen humanistien linnake muistutti entisiä siirtomaavaltioita. Maine ja vauraus meni samoin rotupuhtaus. Kuten useimmissa Euroopan maissa, turvallisuusjoukot olivat näyttävästi esillä. Näihin kuului Euroarmeijan sotilaita, europoliisia ja tavallisia poliiseja.

Selim ja Abdul olivat toisen polven ruotsalaisia ja veljeskunnan vieraina Turussa. 200 000:n asukkaan kaupungissa oli kaksi moskeijaa, 5 000 muslimia joista parisataa veljeskuntaan kuuluvaa.Pakolaiskeskuksen tapahtumien aikaan vieraat olivat juuri heräämässä majoitusperheensä luona. Tilavassa omakotitalossa asui kaikkiaan 12 ihmistä. 8 lasta, vanhemmat ja isovanhemmat.

Vierashuoneen oven koputus ja kiihkeä puheensorina saivat vieraat heräämään lopullisesti . Selim kohottautui vuoteestaan veti housut jalkaansa ja avasi oven mennäkseen vessaan. Perheen olohuoneessa oli juuri menossa yhteinen rukoushetki ja kiihkeä puhe täytti huoneen. Seinän läpi kuului TV:n pauhu.
-...Poliisi ja armeijan erikoisosastot ovat eristäneet alueen. Suojelupoliisin mukaan teon tekijäksi on ilmoittautunut SKVA. Ulkomaalaisia järjestöjä on uhattu ja ulkomaalaisia pahoinpidelty. Pommiuhkauksia tulee jatkuvasti.....Ulkomaalaisia kehoitetaan varovaisuuteen ja rauhallisuuteen. Poliisi ja armeija tekevät kaikkensa suojellakseen heitä, demokratiaa ja ihmisoikeuksia....

-Mitä on tapahtunut?
Talon isäntä, hieman jo harmaantunut, keskeyttää rukouksensa ja sanoo:
- Kansalliset ovat räjäyttänneet ison pommin pakolaiskeskuksessa ja 200 ihmistä on kuollut. Meidän on perustettava itsepuolustusjoukkoja. Mekin olemme suomalaisia ja meillä on oikeus asua täällä. Allah on ainoa oikea ! Rappeutuneet vääräuskoiset ovat pian vähemmistönä omassa maassaan ja me terveet elämäntavat omaavat oikeauskoiset otamme vallan...

Selim kuunteli kiihkeää puhetta, joka oli tuttua eri tilaisuuksista. Selim tunsi olonsa paljon turvallisemmaksi Ruotsissa, jossa aboja oli vähemmän. Suomalaiset abot olivat jotenkin erilaisia. Ilmeisesti Venäjän pedon läheisyys antoi heille itsetuntoa. Ruotsissa heidän silmissään asui aran eläimen alistunut ja harhaileva katse. Suomessa oli paljon tiukkailmeisiä tuijottajia ja sekoilevia riidanhaastajia.

Selim inhosi erityisesti abomiehiä ja poikia, noita albiinon näköisiä sekoilevia ja rappeutuneita otuksia, jotka viina ja huumehöyryissä huutelivat herjoja.

SUOMEN SUKU......................................................................................

Selimin inhoamilla alkuasukasalbiinoilla oli oma liitto, joka puolestaan inhosi hänenlaisiaan. Liiton päämaja sijaitsi erään tarkasti vartioidun Kansallistalon sisäpihalla Helsingissä.
Liiton tarkoitusperät eivät olleet poliittiset vaan taloudellis-sosiaaliset. Se tarkoitti lähinnä omien jäsenten taloudellisen, henkisen ja ruumiillisen hyvinvoinnin lisäämistä. Järjestöllä olikin paljon maata, kiinteistöjä ja muuta omaisuutta. Se oli sellaisten ihmisten suosiossa, jotka inhosivat politiikkaa, mutta halusivat kuulua yhteisöön.
Yhteisön jäseniä oli muuttanut paljon maaseudulle ja syntyvyys oli korkealla. Suosittuja muuttokuntia olivat pienet suomalaisperäisten hallussa olevat kunnat. Näissä saattoi vieras kulkija tavoittaa vielä tuulahduksen kadonneesta suomalaisuuden ajasta.

Liitto ylläpiti omia koulujaan, joihin otettiin vain suomalaisperäisiä lapsia. Sinisilmäisiä ja vaaleatukkaisia. Lapsista pyrittiin kasvattamaan kansallismielisiä Suomen suvun jatkajia.
Tämä aiheutti tietysti vihanpurkauksia monikansallisten keskuudessa.Kaiken olisi pitänyt olla monikansallista ja monirotuista suvaitsevaisuusfundamentalistien mielestä.

 

<<< >>>