Shop esittely

Svenska Resegruppen tarjoaa matkanvarausjärjestelmänsä Suomeen. Palvelu on osa suurta pohjoismaista palvelujärjestelmää. Palvelu kattaa kaikki maailman lentoyhtiöt ja lennot. Oheistarjontaan kuuluu lähes 10 000 matkakohdetta ja oheistarjontoja ovat hotellihuoneen varaus kohteessa sekä auton vuokraus.

Suomeen rantauduttiin 2005 Supersaver aputoiminimen turvin, jota nimitystä käytetään Ruotsissa ja Norjassa jatkossakin. Vuoden 2007 syyskuussa SRG Online yhdistyi toisen johtavan online-matkatoimiston Seat 24 kanssa. Konsernin uusi pääoma-omistaja on European Travel Interactive (ETI). Suomen ohella tomitaan 15 eri Euroopan maassa yhdeksän eri brändin voimin. Konserni on vakavarainen.

Yrityksellä on merkittävä takuudiili-konsepti, joka takaa asiakkaille markkinoiden edullisimmat hinnat, valmiiksi tehdyt hintavertailut, automaattisen lipunkirjoittamisen sekä nettipalvelun ilman palvelumaksuja. Takuudiiliin kannattaa tutustua.

Palveluun liittyy peruutusturva, jolla voit peruuttaa matkan ilman mitään syytä? Peruutusturva tosin maksaa hieman, mutta voit peruuttaa matkan vaikka 2 tuntia ennen lähtöä ilman muita kustannuksia. Kannattaa tutustua. On tilanteita, joissa peruutusturvasta saattaa olla hyötyä - terveydentilan ailahtelut sinulla tai lähimmäisilläsi, lakko alkaa / ei ala, kiireinen työpaikan tilaus ehkä tulossa, kohdemaassa rauhatonta, kohdemaassa luonnonilmiöitä ...

Tutustumisen arvoinen kokonaisuus ja käyttämällä hakukonetta oletkin Supersaver hakutuloksissa

Lisää Supersaver suosikkeihin


Yhteistyökumppaneita:

 Akateeminen kirjakauppa
 Akkukauppa
 Apteekkituotteet
 Cellbes
 Digishop
 Findust - Pölypussit
 Finink
 Halens
 Hotels.com
 iTunes
 Kotisivukone
 Lensway piilolinssit
 Macpiste
 Microsoft Store Homepage
 Nanso
 Prisma
 Sokos
 Suomalainen kirjakauppa
 SuperSaver
 TV-Shop
 Yves Rocher


Lisää shop esittelyjä
Esittelyn etusivulleYlläpitäjän info: Shop on luotettava. Ainoatakaan valitusta ei ole ylläpitäjälle esitetty yhteistyökumppanin toiminnasta. Yhteistyö aloitettu 25.5.2005
© M. Senilä - yksityishenkilö - palautetta ylläpitäjälle