Shop esittely

iTunes - Apple
iTunes on Apple yhtiön kehittämä musiikki-järjestelmä, jonka avulla voit katsella videoita, voit kunnella musiikkia, ostaa albumeja tai yksittäisiä kappaleita laillisesti ja ladata niitä äänentoistolaitteisiisi.

Aluksi tarvitset iTunes ohjelman. Ohjelma vaatii uudehkon tietokoneen. Lataa ilmainen iTunes ohjelma versio tästä - koko yli 50 Mb .

Ohjelmalla pääsetkin sitten yli 6 000 000 esityksen maailmaan. Esitykset ovat neljän maailman suurimman musiikintuottajan sekä satojen pienimpien yhtiöiden tuotteita. Jokaisesta kappaleesta voit kuunella n. 30 sek. näytteitä ilmaiseksi. Voit ostaa koko albumin tai yksittäisen kappaleen ja ladata sen koneellesi. Laajakaistayhteys olisi suotavaa. Kun olet ladannut kappaleita koneellesi voit polttaa niistä mieleisesi CD-rommin, ladata iPodiin tai muuhun soittimeen tai voit kuunnella niitä miten ikinä haluat ja kaikki tämä on laillista. Laittomaksi homma muuttuu, jos kaupittelet ostostasi edelleen tai laitat ostoksesi esim. nettiin tai vertaisverkkoon muiden ladattavaksi. Olet ostanut kappaleen kuunteluoikeuden / jäljentämisoikeuden mutta tekijänoikeus ei siirry sinulle. Tekijänoikeuden haltijat saattavat riketapauksissa vaatia korvauksia - täysimääräisinä.

iTunes systeemillä voit luoda omia soittolistoja, selata muiden soittolistoja, kuunnella äänikirjoja, katsella musiikkivideoita ja filmien trailereita, jakaa soittolistoja muiden kesken, polttaa CD-rommeja, kuunnella aac, mp3 ja Apple lessloss tiedostoja. Voit synkronoida kuvaa ja ääntä ja katsella niitä omalla iPodillasi. Systeemiin kuuluu olennaisesti Applen QuickTime media ohjelma, joka ladataan paketin osana.

Klikkaamalla virallista mainosta pääset lataamaan iTunes materiaalia.

Lisää iTunes suosikkeihin

Yhteistyökumppaneita:

 Akateeminen kirjakauppa
 Akkukauppa
 Apteekkituotteet
 Cellbes
 Digishop
 Findust - Pölypussit
 Finink
 Halens
 Hotels.com
 iTunes
 Kotisivukone
 Lensway piilolinssit
 Macpiste
 Microsoft Store Homepage
 Nanso
 Prisma
 Sokos
 Suomalainen kirjakauppa
 SuperSaver
 TV-Shop
 Yves Rocher


Lisää shop esittelyjä
Esittelyn etusivulleYlläpitäjän info: Shop on luotettava. Ainoatakaan valitusta ei ole ylläpitäjälle esitetty yhteistyökumppanin toiminnasta. Yhteistyö aloitettu 13.6.2005
© M. Senilä - yksityishenkilö - palautetta ylläpitäjälle