Shop esittely


CDON tarjoaa Sinulle laajan valikoiman CD-levyjä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Jatkuvasti kasvavassa valikoimassa on tällä hetkellä yli 1 000 000 nimikettä. Tarjolla on lähes kaikki musiikin tyylisuunnat. Aina löytyy tarjouksia ja erikoistarjouksia.

Palveluun rekisteröityminen on ilmaista. Rekisteröitymisen jälkeen voit vain klikkauksella tilata tuotteita.

Tarjolla on myös musiikin DVD tallenteita sekä muita DVD elokuvia omine tarjouksineen. Voit katsoa elokuvia netin kautta. Voit myös ladata laillisesti maksullisia musiikkitallenteita laitteistoosi. Sivustolta löytyy myös PC pelejä omine tarjouksineen. Tarjolla on myös laitteita, joita tarvitset musiikin kuunteluun/katseluun. Tuotevalikoima kasvaa jatkuvasti. Jo nyt CDON muistuttaa enemmän tavarataloa netissä kuin pelkkää CD/DVD kauppaa.

Sivuston tehokkailla ja monipuolisilla hakuroboteilla on helppo etsiä kohdetta, jos edes jotain lähtötietoa on annettavissa.

CD/DVD--tuotteiden toimitusaika on 7 tai 21 päivää tilauksesta ( tai paljon vähemmän riippuen siitä, miten viikonloppu / juhlapäivät sijaitsevat tilaukseesi nähden ). Pidempi toimitusaika on niille tuotteille, joita ei löydy päävarastolta - tilattava / tullattava ensin ulkomailta ja vasta sitten onnistuu lähetys Sinulle. Kaikkiin toimituksiin lisätään postimaksu, joka on yleensä 2,95 eur tilausta kohden. Suurehkoille esineille saattaa postimaksu kohota. CDON+ jäsenille yli 15 e tilaukset aina toimituskuluitta.

CDON tarjouksiin ja hakupalveluihin pääset sivuston virallista nettimainosta klikkaamalla
tai sitten TOP5 listojen suosikkiasi klikkaamalla
Yhteistyökumppaneita:

Alppimatkat
CDON
kirjat
  > >CDON CD, DVD, pelit
Ebookers
Finnish Design Shop
Foto, video, audio
Home DVD Filmclub
Hotellin varaus
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Kilpailuttaja.fi
Lehtitilaukset
Lentolipun varaus
Lomarengas
vuokramökki
Piilolinssit
Printtaa halvalla
SupporterPlace
TradeDoubler
Yves Rocher

Esittelyn etusivulle


Lisää CDON suosikkeihisi


Ylläpitäjän info: Shop on luotettava. Negatiivista palautetta ylläpitäjälle ei ole esitetty yhteistyökumppanin toiminnasta. Yhteistyö aloitettu 4.10.2000
Evästeet ja tietosuojakäytäntö
© J. Rajala - yksityishenkilö - palautetta ylläpitäjälle